ΔΙΑΛΕΞΗ «Παρατηρητής της Γειτονιάς»

ΔΙΑΛΕΞΗ «Παρατηρητής της Γειτονιάς»

 

Στις 10 Ιουλίου, 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Καμπιών πραγματοποιήθηκε διάλεξη με Θέμα: «Ο Παρατηρητής της Γειτονιάς» η διάλεξη ξεκίνησε με την συλλογή δηλώσεων και εγγραφή μελών. 

 

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Παπαϊωάννου απήθυνε χαιρετισμό και καλωσόρισε  τους παρευρισκόμενους.  Εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου χαιρετισμό απήθυνε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής της Επαρχίας Λευκωσίας, κ. Ιάκωβος Ιωάννου.

 

Παρουσίαση της εφαρμογής του προγράμματος πραγματοποιήθηκε από τον Εθελοντή Αρχισυντονιστή του Δήμου Ιδαλίου κ. Σταύρο Νεοφύτου, και τον Ανώτερο Υπαστυνόμο κ. Πέτρο Παττούρα, Υπεύθυνο του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος.  Στη διάλεξη τονίστηκε ότι για να πετύχουμε τον σκοπό μας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι για την ασφάλεια των παιδιών μας, και τη διαφύλαξη της περιουσίας μας, στην Κοινότητα μας, λόγω της αύξησης της παραβατικότητας εξαιτίας της ανεργίας, και των σημερινών συνθηκών που επικρατούν στον τόπο μας. 

 

Το να είσαι παρατηρητής της γειτονιάς σου ή της Κοινότητας σου, δεν είναι περιέργεια αλλά προνόμιο ώστε να υπάρχει ασφάλεια.  Αύριο μπορεί να είσαι εσύ το επόμενο θύμα ή και εγώ. Το θέμα της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας αφορά όλους μας.

 

 Έγιναν ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΜΠΙΩΝ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ:  info@kambiaorinis.com

Ιστοσελίδα: www.kambiaorinis.com

 

 


In : Κοινοτικό Συμβούλιο Καμπιών  

                                                                                               Copyright © Evdokia Machlamouzi 2012 All rights reserved Website Development by Evdokia Machlamouzi