Πανηγύρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά

Πανηγύρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά

Με μεγαλοπρέπεια πανηγύρισε και φέτος την Τρίτη, 6 Αυγούστου, ο Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Καμπιά. Της θείας λειτουργίας χοροστάτησε και λειτούργησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ.κ Ησαϊας.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Πανιερώτατος ο κάθε Χριστιανός οφείλει να αγωνίζεται τον αγώνα τον καλόν. Όλοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται και να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Χριστό. Ο Μεταμορφωθείς Χριστός ας λάμψει στις καρδιές μας το φως το αϊδιον, προκειμένου να γευτούμε και εμείς από την χάρη του Χριστού, όπως την γνώρισαν και οι μαθητές Του Πέτρος και Ιωάννης.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας η Εκκλησιαστική Επιτροπή παρέθεσε πρωινό στο Μητροπολίτη και τη συνοδεία του. Ο Πανιερώτατος σε σύντομο λόγο του, εξήγησε τα τμήματα τα οποία περιλαμβάνει το νεόδμητο κτίριο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και ανέφερε ότι οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής τους. Αρχές Σεπτεμβρίου, συμπλήρωσε ο Πανιερώτατος,  θα είναι στην ευχάριστη θέση να ξεναγήσει στους χώρους της Μητρόπολης τον ιερό κλήρο, τις εκκλησιαστικές επιτροπές και τους χριστιανικούς συνδέσμους της περιοχής Ταμασού και Ορεινής.




Επιτροπή Ι.Ν Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καμπιά

In : Σύνδεσμος Γυναικών Καμπιών «Άγιος Γεώργιος» 



 

                                                                                               Copyright © Evdokia Machlamouzi 2012 All rights reserved Website Development by Evdokia Machlamouzi