ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΤΡIΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ


ΚΑΜΠΙΑ – ΠΑΣΧΑ 2016

ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΧΟΡΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ – 03 ΜΑΪΟΥ 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με όλους τους Οργανωμένους Φορείς της Κοινότητάς μας και με τη συμμετοχή εθελοντών ανέλαβε την ευθύνη της διοργάνωσης της φετινής εκδήλωσης για τα πασχαλινά έθιμα και παιχνίδια της Λαμπρής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια την Τρίτη της Λαμπρής,  03 Μαΐου 2016.

 

Η εκδήλωση που θα γίνει στο προαύλιο της Συνεργατικής, θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ. και ευχόμαστε να κρατήσει μέχρι το βράδυ. Θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

*  Διαγωνισμό σακκουλοδρομίας, αυγουλοδρομίας, άλμα εις μήκος χωρίς φόρα κ.α. 

 

*  Τα παραδοσιακά παιχνίδια της Λαμπρής όπως περβόλι κ.α., τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στους μεγαλύτερους να παίξουν και να θυμηθούν τα παλιά και την ευκαιρία στους νεώτερους να γνωρίσουν τα έθιμα της Κοινότητάς μας.

 

*   Για τα παιδιά σας δωρεάν ΦΟΥΣΚΩΤΟ.            

 

*  Κάθε Πασχαλινή εκδήλωση είναι γιορτή χαράς, το τραγούδι και η μουσική είναι χαρά. Ορχήστρα θα μας διασκεδάσει με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και όσοι πιστοί χορεύετε.

 

*  Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καμπιών- Εθνομάρτυρα Κυπριανού θα απαγγείλουν τσιατιστά και θα χορέψουν Κυπριακό Παραδοσιακό Χορό.

 

*  Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα διανθίσουν με κυπριακούς χορούς χορεύτριες από τα Καμπιά και με νησιωτικούς χορούς συγκρότημα από την κοινότητα Πολιτικού. 

 

*  Την Τρίτη της Λαμπρής δεν θα χρειαστεί να ετοιμάσετε βραδινό στο σπίτι σας.  Ο λόγος? Από τις 5:00 μ.μ. θα μπορείτε να αγοράζετε τα νόστιμα σουβλάκια και σιεφταλιές προς €3.00 την πίττα.

                      

*  Για επιδόρπιο θα πωλούνται οι γνωστοί νόστιμοι λουκουμάδες της χωριανής μας Κούλας Μπιλάλη.

 

*  Ποτό (μπύρα, αναψυκτικά, χυμούς, ζιβανία) θα βρείτε στο οίκημα του Συλλόγου σε τιμές πολύ λογικές.

 

Πιστεύουμε ότι η αγάπη όλων μας, καθιέρωσε την Πασχαλινή αυτή εκδήλωση, ως ΕΤΗΣΙΑ εκδήλωση, η οποία είμαστε βέβαιοι ότι συμβάλλει στη πολιτιστική αναβάθμιση της Κοινότητάς μας.

 

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους Καμπιώτες, μόνιμους κατοίκους και «αποδήμους» και φίλους, να μαζευτούμε την Τρίτη της Λαμπρής, στις 5:00 μ.μ. εκεί στο προαύλιο της Συνεργατικής και να είστε βέβαιοι ότι θα περάσουμε μια Λαμπρή μέρα.


 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καμπιών                                                     25 Απριλίου 2016

 

In : Κοινοτικό Συμβούλιο Καμπιών