ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΜΠΙΩΝ

Λεωφόρος Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού αρ.1, 2644 Καμπιά.

Τηλέφωνο 22-540241, Τηλεομοιότυπο 22-540240

www.kambiaorinis.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου 2016, ημέρα Κυριακή, το Εθνικό Μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού που απηγχονίσθη υπό των Τούρκων, την 9 ην Ιουλίου 1821, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Κοινότητά μας.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ.κ. Ησαϊα και τον πατέρα Ανδρέα Οικονομίδη.

Επιμνημόσυνος λόγος για τον Μάρτυρα της Πίστεως και της Πατρίδος Αρχιεπίσκοπο Κυπριανό, διαβάστηκε από τον Έντιμο Έπαρχο Λευκωσίας κ. Μάριο Παναγίδη.

Στη συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο στο μνημείο του Εθνομάρτυρα και έγινε κατάθεση στεφάνων από την Πολιτική Ηγεσία, την Ιερά Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής, Προέδρους και Εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων, εκ Μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου, Κοινοτάρχες, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ταμασσού, Εκκλησιαστικές Επιτροπές, Χριστιανικούς Συνδέσμους και Σωματεία.

Η τελετή έληξε με το ψάλσιμο του Εθνικού ΄Υμνου.

Στη συνέχεια το Κοινοτικό Συμβούλιο παρέθεσε στο Σύλλογο «Εθνομάρτυρας Κυπριανός», δεξίωση σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καμπιών ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Εθνικό Μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.

Ευχαριστεί κυρίως τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καμπιών – Εθνομάρτυρα Κυπριανού και άλλους μαθητές μεγαλύτερων ηλικιών που έδωσαν τον παρόν τους και για την εθελοντική προσφορά και βοήθεια τους.

Ταυτόχρονα ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με την εθελοντική τους προσφορά, τον παρουσιαστή της εκδήλωσης κ. Χρήστο Φοινίρη, την κ. Σταυρούλα Αβρααμίδου για την ετοιμασία και διακόσμηση των κόλλυφων, την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών «Αγ. Γεώργιος», την κ. Θεοντίτσα Κοκκαλή για την παραλαβή των δάφνινων στεφανιών καθώς και όλα τα μελή του Κοινοτικού Συμβουλίου και όλους τους ανώνυμους εθελοντές.


ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΜΠΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ: info@kambiaorinis.com

Ιστοσελίδα: www.kambiaorinis.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In : Κοινοτικό Συμβούλιο Καμπιών